Attibassi Espresso Italiano Miscela 1918

Nowy produkt

Wysublimowany smak i aromat nasycający zmysły.

Kawa ziarnista o zrównoważonym smaku i wyjątkowym aromacie, pozostawiająca delikatny posmak czekolady. Mieszanka przygotowana z myślą o pasjonatach prawdziwego espresso i kaw przygotowywanych na jego bazie - cappuccino i latte. Doskonała także do deserów kawowych.


Więcej informacji >>

Więcej szczegółów

Podobne wyszukiwania:

119,10 zł brutto


Dodaj do listy życzeń

Bezpieczne i szybkie płatności
Bezpieczne i szybkie płatności

Więcej informacji

Ta włoska kawa ziarnista najlepiej oddaje typowy charakter i smak włoskiej kawy i w pełni reprezentuje doświadczenie palarni Attibassi w komponowaniu i paleniu mieszanek. Dzięki specjalnemu paleniu, wybrane ziarna robusty z Indii, Afryki i Dalekiego Wschodu perfekcyjnie łączą się z arabiką z brazylijskich wyżyn. Rezlutatem jest mieszanka z charakterem, pełna w smaku, pierwszorzędnie łącząca body i aromat.

Kawa pochodzi z certyfikowanych przez producenta plantacji. Ręczny zbiór i selekcja ziaren kawy gwarantują najwyższą jakość. Nie wiesz jaka kawa ziarnista będzie dobra? Jaką kawę wybrać? Mieszanka najczęściej wybierana przez polskich klientów - kawa złotego środka - trafia w gusta większości smakoszy.

Skład mieszanki: 50% arabica / 50% robusta

Kawa ziarnista w klasycznym opakowaniu próżniowym.

Opakowanie: 1kg netto

Data ważności:

Kawa idealna do: espresso, espresso macchiato, cappuccino, caffe latte, americano, klasyczna czarna i biała kawa, desery na bazie kawy.

Opinie

No customer reviews for the moment.

Write a review

Attibassi Espresso Italiano Miscela 1918

Attibassi Espresso Italiano Miscela 1918

Wysublimowany smak i aromat nasycający zmysły.

Kawa ziarnista o zrównoważonym smaku i wyjątkowym aromacie, pozostawiająca delikatny posmak czekolady. Mieszanka przygotowana z myślą o pasjonatach prawdziwego espresso i kaw przygotowywanych na jego bazie - cappuccino i latte. Doskonała także do deserów kawowych.

prawdziwakawa instagramDołącz do nas na Instagramie: